Tel - 076-5322655 Mail - info@electrocalorique.nl

Over Ons

Bedrijfsprofiel

Electro Calorique Systems is gespecialiseerd in voedseldistributiesystemen. Een volledig zelfstandige onderneming met een heldere filosofie en een transparante werkwijze. In essentie gaat het hierbij om het bieden van passende oplossingen, of het nu gaat om kant en klare producten of maatwerk. Deze oplossingen worden bereikt door nauwe samenwerking en een ruime aandacht voor de klantenwens, zowel voor, tijdens als na de implementatiefase.

 

De fabrieken

In Frankrijk , bij het vliegveld van Lyon en in Chateldon, ten noordwesten van Clermont-Ferrand zijn de 2 fabrieken van Electro Calorique gevestigd. Alle producten worden in eigen beheer gefabriceerd. Natuurlijk zijn er een groot aantal standaard oplossingen. Deze zijn ontstaan vanuit eisen en wensen van onze afnemers. Alle producten worden ontworpen samen met onze relaties.

Op beide vestigingen is een compleet R&D team beschikbaar. Producten worden wereldwijd verkocht, natuurlijk algemene en landspecifieke producten. Voor speciale uitdagingen kunnen producten ontworpen voor andere landen opeens een geweldige, onverwachte, oplossing zijn.

Er worden uitsluitend systemen m.b.t. maaltijddistributie ontworpen en gemaakt, met recht een specialist derhalve. Een zeer breed gamma, met een groot aantal logistieke oplossingen zijn hier van het resultaat. En onze werkwijze..

 

Nieuw

Maatwerk oplossingen. Vanuit uw vraag samen een oplossing zoeken. In nauwe samenwerking met onze fabrieken of eigen productie.

 

Huur

Er is altijd voldoende apparatuur op voorraad om acute problemen op te lossen. Zowel regenereerkasten, maaltijdbuffetwagens als systemen waarbij maaltijden op een dienblad worden gepresenteerd.

 

Bijna nieuw

Soms is nieuw niet nodig. Vanuit onze huurvoorraad, die we regelmatig verversen, kunnen we oplossingen bieden die net zo goed zijn als nieuw maar budgetvriendelijk.

 

Techniek

Service wordt verleend door een volledig in eigen beheer opererend onderdeel techniek. Een landelijk dekkend team van technisch adviseurs volledig gespecialiseerd in onze eigen apparatuur. In ons magazijn zijn alle onderdelen aanwezig om op alle apparatuur direct service te kunnen verlenen.

 

Top