Tel - 076-5322655 Mail - info@electrocalorique.nl

Werken met Cyclische of Circulaire Economie

geschreven door: Admin | 12th september

De producten van Electro Calorique kenmerken zich door een lange levensduur. Veelal kunnen ze na de gebruiksperiode in een andere vorm weer worden ingezet. Goed voor u en voor het milieu. Zo weinig mogelijk verspilling van kostbare grondstoffen.

Cyclische of Circulaire economie. Het staat bij Electro Calorique Systems BV hoog in het vaandel.Formeel bent u wellicht eigenaar, op de achtergrond volgen we al onze systemen. Wanneer we dat samen overeenkomen onderhouden we ze voor u en zorgen er voor dat u ten allen tijde op het systeem kan rekenen. En als u het niet meer nodig heeft, om welke reden dan ook, weggooien als “oud vuil” is het laatste wat wenselijk is.

Er is ook een model waarin Electro Calorique Systems eigenaar blijft en u gebruik maakt van het systeem als een dienst. Dan zorgen wij er voor dat het systeem altijd in optimale staat is. Aan het eind van de gebruiksperiode bij u komt het systeem weer naar ons terug en krijgt het een nieuwe, hogere of dezelfde functie met een kwaliteit in prestatie die niet voor nieuw onderdoet.

 

  • Share:
Top