Maaltijdvoorziening in zorginstellingen

Elise Service helpt zorginstellingen om maaltijden voor de gasten op de juiste manier te presenteren. Hoe we dit doen? Door middel van onze innovatieve oplossingen kunnen wij voor ieder vraagstuk een passen concept ontwikkelen. Of het nu gaat over huur, koop of één vast tarief, ons team staat voor u klaar en kijkt samen naar al uw wensen en eisen.

Maaltijdvoorziening in zorginstellingen

Hoe zien onze oplossingen er voor de maaltijden uit?

Wij hebben verschillende systemen in assortiment waarmee wij maaltijden in zorginstellingen op de juiste manier kunnen uitserveren. De Erg’élec serie is hier een voorbeeld van. Dit is een van de plateausystemen van Elise Service. Dit is dé standaard voor het aanbieden van complete maaltijden in zorginstellingen. Deze serie heeft een groot aantal modellen en capaciteiten en is daardoor voor verschillende locaties geschikt.

Maaltijden zorginstellingen uitserveren

Ook voor maaltijdbuffetwagens bent u bij ons aan het juiste adres. Ga voor de Restiself serie wanneer u maaltijden in uw zorginstelling in bulk of multiportion wilt uitserveren. Deze serie koelt, verwarmt, presenteert en serveert de maaltijden zoals het hoort.

Meer weten over onze concepten?

Wilt u meer weten over onze systemen? Geen probleem, wij denken graag met u mee. Samen kijken we waar uw zorginstelling behoefte aan heeft zodat we een geheel plan op maat rondom het uitserveren van maaltijden kunnen maken. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen u dan ook van uitstekend advies voorzien. Kom langs in onze showroom of neem per mail of telefonisch contact met ons op.