Elise Service doet er alles aan om haar opdrachtgevers te ontzorgen. Daarom kunt u onze oplossingen kopen, huren of op basis van één vast maandtarief onbeperkt gebruiken.

Aanschaffen

Visie op voeding is vaak een langdurig proces waarbij Elise Service mee kan denken in oplossingen om het doel te bereiken. Wij maken voor u een begrotingsvoorstel al dan niet (gedeeltelijk) gefinancierd. Aanschaf van nieuw of refurbished of een combinatie hiervan is mogelijk. Na aanschaf ondersteunen wij u volledig bij de implementatie van de systemen.

Huren

Voedingsconcepten binnen organisaties kunnen wijzigen. Soms is het noodzakelijk bij te sturen of zelf aan te passen. In deze periode is het vaak wenselijk niet direct aan te schaffen. Huren kan een mogelijke oplossing zijn om een gekozen concept te implementeren en te monitoren. Initiële investeringen hiervoor blijven beperkt tot een vast bedrag per maand. Voor deze oplossing kan er gekozen worden uit een ruime voorraad refurbished apparatuur.

Financiering

Veranderingen binnen de organisatie vraagt soms om onvoorziene investeringen. Uitstellen is niet altijd mogelijk en daarvoor kan Iseco St-Phal meedenken. Alternatieve financiering kan uitkomst bieden. Hoe en tegen welke voorwaarden bespreken wij graag met u.

Benieuwd geworden naar onze aanpak? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs

Mail ons of bel naar 076 541 41 40